Google+

Interager med medarbejdere på et sikkert socialt netværk til virksomhedsbrug

  • Skab et onlinefællesskab, hvor dine medarbejdere på en sikker måde kan dele opdateringer til teams, nye ideer og fælles interesser i realtid.
Start gratis prøveperiode Kontakt salgsafdelingen

Del viden og ideer i dit teams forum

Med indlæg, kommentarer og grupper gør Google+ det nemt for dig at holde dig opdateret og udveksle ideer med dit team.

Hold forbindelsen med teammedlemmer, uanset hvor de er

Ved hjælp af de effektive Android- og iOS-apps kan selv eksterne medarbejdere og kolleger, som ikke arbejder ved et skrivebord, følge med i de seneste opdateringer og samtaler i virksomheden.

Kontrollér medarbejdernes adgang til offentligt indhold

Vælg, om dine medarbejdere kan se, oprette og interagere med offentligt indhold via virksomhedens netværk, med forskellige valgmuligheder, der går fra helt offentligt til helt privat.

Billeder og videoer sætter liv i samtalerne

Google+ er en fantastisk måde at dele den seneste demovideo, et skærmbillede, produktfoto eller en anden type avanceret medieindhold, der er relevant for dine tilhængere.

Del, få kontakt og interager på farten

Med Google+ appen til Android og iOS kan du dele ting på farten. Du kan dele placeringer og billeder, du har taget på en forretningsrejse, og gemme dem med det samme, så de er klar til at dele.

Google+ blev hurtigt populært i vores virksomhed som et værktøj til interne samtaler – og det har faktisk overtaget rollen som vores interne sociale netværk.

Martin Russell

Just Eat

Ofte stillede spørgsmål om Google+

Kan jeg styre, om mine offentlige indlæg i grupper vises på min profilside?

Ja. Google+ indstillingerne giver dig mulighed for at angive, om dine Google+ indlæg skal vises eller være skjult på din profil.

Hvordan beskyttes brugerprofilernes personlige oplysninger?

Administratorerne kan angive en standardindstilling for at blokere brugerprofiler, så de ikke kan vises offentligt i søgeresultater. Der findes desuden udvidede indstillinger, så brugeren kan begrænse synligheden af profiloplysningerne.

Kan teams gøre deres sociale samtaler private?

Ja. Begrænsede grupper giver et ekstra lag af sikkerhed, så det kun er brugere i din organisation, der kan deltage. Uanset om det gælder designet af dit betaprodukt eller noter fra dit team i felten, bliver alt, hvad I sender, automatisk begrænset til organisationen.