Almindelige spørgsmål vedrørende G Suite

Er du allerede G Suite-kunde? Gå til supportsiden.

Sikkerhed

 • Hvordan beskytter Google mine oplysninger og forhindrer uautoriseret adgang til mine data?

  G Suite er helt fra start udviklet til at afhjælpe de unikke trusler, som skysystemer kan udsættes for. Googles standarder for ydeevne og pålidelighed gælder for virksomheder, skoler og statslige institutioner rundt om i hele verden.

  Vores infrastrukturs teknologi, omfang og fleksibilitet giver vores kunder enestående sikkerhedsfordele. Vores omfattende netværk af datacentre er opbygget med specialdesignede servere, der kører med vores eget operativsystem med henblik på sikkerhed og ydeevne. Eftersom Google styrer hele hardwaresamlingen, kan vi hurtigt reagere på eventuelle trusler eller svagheder, som måtte opstå.

  Med henblik på at beskytte dine data har Google dedikerede sikkerhedsmedarbejdere, der tæller nogle af verdens dygtigste eksperter inden for computersikkerhed. Ligesom alle andre teams hos Google er dette team konstant i gang med at udvikle noget nyt og gøre fremtiden mere sikker, ikke blot for Googles milliarder af brugere, men også for virksomhedsorganisationerne.

  Google har opnået enestående resultater, når det handler om at beskytte brugerdata. Vi beskytter både disse data mod udefrakommende indtrængen og mod interne trusler. Derudover begrænser og overvåger vi nøje intern adgang til brugerdata. Den lille gruppe medarbejdere, som har adgang til brugerdata, er underlagt strenge godkendelsesprocedurer, detaljeret logføring og aktivitetsscanning med henblik på registrering af upassende adgang via loganalyse.

  Det er denne enestående kombination af mennesker, teknologi og fleksibilitet, som sørger for, at dine data er sikre hos Google. Find yderligere oplysninger i vores Hvidbog om sikkerhed i G Suite.

 • Opfylder G Suite mine krav til overholdelse af gældende regler?

  Google har designet G Suite med meget strenge privatlivs- og sikkerhedsstandarder baseret på branchens optimale løsninger. Dette hjælper vores kunder med at håndtere deres behov i forbindelse med overholdelse af lovgivningen. Google tilbyder stærke kontraktlige forpligtelser vedrørende ejerskab, databrug, sikkerhed, gennemsigtighed og ansvarlighed

  Google gennemgår jævnligt adskillige uafhængige tredjepartsrevisioner. Disse uafhængige revisorer undersøger de kontroller, der findes i vores datacentre, infrastruktur og aktiviteter. Eksempler på sådanne revisioner og standarder omfatter følgende:

  SOC1™, (SSAE-16/ISAE-3402), SOC2™, SOC3™, ISO27001, ISO 27018:2014 and FedRAMP.

  Få flere oplysninger om vores certificeringer under Sikkerhed og tillid.

  Mange G Suite-tjenester overholder også HIPAA (USA's Health Insurance Portability and Accountability Act).

  G Suite for Education kan bruges i overensstemmelse med love og bestemmelser, som er vigtige for skoler.

 • Overholder G Suite HIPAA?

  G Suite understøtter kunders overholdelse af bestemmelserne i USA's Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), der regulerer beskyttelse, brug og afsløring af beskyttede helbredsoplysninger (PHI, protected health information). Kunder, der er underlagt HIPAA og ønsker at bruge G Suite til behandling og lagring af beskyttede sundhedsoplysninger, kan underskrive Googles tillæg for forretningspartnere (BAA, Business Associate Ammendment). Se yderligere oplysninger om HIPAA-overholdelse med G Suite.

 • Hvordan reagerer Google på offentlige anmodninger om data?

  Respekten for og beskyttelsen af de personlige oplysninger, som du opbevarer hos Google, underbygger vores tilgang til fremskaffelse af data i forbindelse med juridiske anmodninger. Når vi modtager en sådan anmodning, gennemgår vores team anmodningen for at sikre, at den overholder de juridiske krav og Googles politikker. Generelt gælder det, at hvis Google skal fremskaffe nogen data, skal anmodningen være skriftlig, underskrevet af en autoriseret medarbejder fra den anmodende instans og udstedt i henhold til en relevant lov. Hvis vi mener, at anmodningen er alt for bred, vil vi forsøge at indsnævre den. Få flere oplysninger i Googles gennemsigtighedsrapport

 • Krypterer Google mine data?

  Grundlæggende kundedata, som uploades eller oprettes i G Suite-tjenester, krypteres under opbevaring som beskrevet i artiklen i Hjælp.

  Denne kryptering udføres, når data skrives på disken, og kunden behøver ikke at foretage sig noget i den forbindelse. Google krypterer data med forskellige krypteringsnøgler, også selvom de tilhører den samme kunde. Data krypteres med 128 bit eller stærkere AES-kryptering (Advanced Encryption Standard).

  Google krypterer også grundlæggende G Suite-data under overførsel, uanset om de overføres via internettet mellem kunden og Google, eller de flyttes fra ét datacenter til et andet hos Google. Vi krypterer disse data mellem Google og vores kunder ved hjælp af HTTPS med forward secrecy.

 • Behøver jeg at bruge tredjepartsværktøjer for at holde mine data sikre hos Google?

  Google tilbyder de sikkerhedsfunktioner, som de fleste brugere har behov for, direkte i G Suite. G Suites Business- og Enterprise-udgaver tilbyder nogle yderligere sikkerhedsfunktioner såsom avanceret revidering for Google Drev og administration af sikkerhedsnøgler i stor skala. I alle abonnementer har G Suite-administratorerne kontrol over systemkonfiguration og apps fra et enkelt betjeningspanel via vores administrationskonsol – uanset organisationens størrelse.

  Administratorerne kan få adgang til avancerede værktøjer med det samme, bl.a. godkendelsesfunktioner som f.eks. totrinsbekræftelse og Single Sign-On eller sikkerhedspolitikker for e-mails som f.eks. håndhævelse af sikker transport (TLS), IRM og DLP, som kan konfigureres med få klik.

  Kunder med sikkerhedsbehov, der ligger ud over det, der er inkluderet i G Suite, kan benytte sig af den partnermarkedsplads, vi har oprettet som en udvidelse af vores tilbud.

 • Min organisation er underlagt EU's krav om databeskyttelse. Kan jeg bruge G Suite?

  Ja. Google har en bred kundebase i Europa. Google leverer funktionalitet og kontraktlige forpligtelser til vores kunder, som er specifikt designet til at hjælpe dem med at overholde EU's krav om databeskyttelse og vejledningen fra Artikel 29-gruppen. G Suite tilbyder EU's modelkontraktklausuler og et tillæg vedrørende databehandling. G Suite er desuden blevet vurderet til at være egnet til brug sammen med den britiske regerings sikkerhedsprincipper for skyen "OFFICIAL (herunder OFFICIAL- SENSITIVE)."

Tilbage til toppen

Kontakt salgsafdelingen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Kontakt support, hvis du allerede er G Suite-kunde.