Logo for Drev

Tag Drev med på arbejde

Alt dit arbejde er i sikkerhed, tilgængeligt hvor som helst og nemt at dele Månedsabonnementet er inklusive ubegrænset lagerplads*

Kontakt os

Arbejd uden grænser

 

Google Drive inkluderer ubegrænset lagerplads til filer, mapper, sikkerhedskopier og, hvad der er vigtigt*, for 8 EUR pr. bruger om måneden. Synkroniser alle din virksomheds filer, også Microsoft Office-filer, med din computer, telefon og tablet for at få adgang til dit arbejde, når du har brug for det.

*Konti med mindre end 5 brugere får 1 TB lagerplads pr. bruger.

Drive-fillagerplads og -enhedssynkronisering

Google Drive indeholder en masse uundværlige sikkerhedsfunktioner, der er udviklet specifikt til at beskytte dine data og give dig kontrollen over dem. Det er dine data, og vores værktøjer giver dig fuld kontrol over dem, så du kan styre, hvem du deler dem med, og hvordan. Vores datacenternetværk er utroligt sikkert og garanterer 99,9 %* pålidelig adgang til dine data døgnet rundt 365,25 dage om året (ja, selv på skudår).

*Aftalen om serviceniveau garanterer 99,9 % tilgængelighed og ingen planlagt nedetid.

Billede af filsikkerhedslås for Google Drev

Du kan få adgang til dine filer i Drev på enhver computer, tablet eller telefon, inklusive din foretrukne Android- eller iOS-enhed, uanset om du er online eller offline. Få gavn af eksempelvisning af over 40 populære filformater via Drev, f.eks. videoer, billeder, Microsoft® Office-dokumenter, regneark og PDF-filer uden yderligere software eller omkostninger. Du kan endda redigere Microsoft Word-, Powerpoint®- og Excel®-filer på nettet og på iOS- og Android-enheder.

Drive-filer er tilgængelige hvor som helt, også på mobil

Del filer på op til 5 TB med hvem som helst, også selv om de ikke har en Google-konto. Delingsindstillingerne giver dig mulighed for at fastlægge, hvordan filerne skal deles. Du kan give adgang til at vise, kommentere eller redigere, så du kan bevare kontrollen og undgå at oprette flere versioner, der skal flettes sammen.

Eksempel på deling og samarbejde i Google Drev

Sikker og pålidelig

 
Sikkert Drev-datacenter

Google Drive* og vores datacentre er underlagt SSAE 16/ISAE 3402 Type II SOC 2-auditeringer og er ISO 27001-certificeret. For brancher og regioner, der er underlagt bestemte regler, understøtter Google Drev (med domænebekræftelse) FISMA, FERPA og HIPAA, og vi har tilsluttet os de amerikanske Safe Harbor-principper for beskyttelse af personlige oplysninger.

*Certificeringer og programmer til overholdelse af love og regler er i øjeblikket kun tilgængelige for domæneadministrerede konti.

Drev-kontrolpanel til it-afdelinger/administratorer og brugere

Google Drive* giver virksomheden et effektivt og brugervenligt værktøj til at administrere brugere, sikre enheder med administration af mobilenheder, angive delingsindstillinger og indsamle vigtige oplysninger med avanceret revision og rapportering.

*Teamadministrerede konti kan styre grundlæggende delingstilladelser og skal gennemføre domænebekræftelse, før alle kontrolelementer og tjenester er tilgængelige.

Låsesymbol for Google Drev-datakryptering

Google Drev indeholder en masse uundværlige sikkerhedsfunktioner, der er udviklet specifikt til at beskytte dine data og give dig kontrollen over dem. Disse funktioner er f.eks. kryptering under overførsel, når dine data overføres fra din enhed til Google, når de flyttes mellem Googles datacentre, og når de lagres på din mobilenhed.

Eksempel på support til Google Drev via telefon, chat og e-mail

Google Drive omfatter support døgnet rundt alle ugens dage via telefon, chat og e-mail. Vi er her for at hjælpe og sørge for, at du kan få adgang til dine arbejdsfiler og få arbejdet gjort.

Brugervenligt og effektivt

 

Google Drev bruges af millioner af brugere både hjemme og på arbejdet. Det nemme skift mellem konti betyder, at brugere uden problemer kan skifte mellem deres arbejdskonti og personlige konti og samtidig bevare al den kontrol, som gør, at arbejdsfiler og informationer er sikret.

Nemt skift af konti i Google Drev

Du behøver ikke længere at søge forgæves efter vigtige dokumenter, der er begravet dybt i et indviklet mappehierarki. Du kan bare søge efter filen og finde den på få sekunder, selv hvis det er et billede eller en PDF-fil med håndskrevne notater. Google Søgning udnyttes til fulde ved hjælp af automatisk tegn- og billedgenkendelse.

Søgefunktionen i Google Drev vises

Google Vault gør det muligt at søge i alt indhold i Drev og eksportere det til eDiscovery. Det er en smart måde at indsamle de oplysninger, som jeres juridiske afdeling skal bruge i forbindelse med overholdelse og for at forhindre, at data går tabt, når en medarbejder forlader virksomheden.

Google eDiscovery

Udviklet til teams

 
Eksempel på deling og samarbejde i Google Drev

Gem dine arbejdsfiler eller -mapper i Drev, få adgang til dem på enhver enhed, og del dem med dit team eller dine kunder og samarbejdspartnere. Du kan endda dele filer med personer, der slet ikke bruger Google Drev. Det er ikke længere nødvendigt at sende vedhæftede filer eller bruge tid på at flette forskellige filversioner. Oplev, hvordan dine forretningsarbejdsgange bliver forbedret med Drev.

Eksempel på samarbejde om dokumenter i realtid for Drev

Google Drev og Google Docs giver jer mulighed for at samarbejde i det samme dokument samtidig, og når i kommenterer en fil, får samtalen kontekst, så i ikke skal spilde tiden på at sende en masse e-mails frem og tilbage.

Eksempel på aktivitetsopdateringer i Google Drev

Følg med i, hvad der sker i dit team, med automatiske aktivitetsopdateringer, som viser, hvem der har redigeret filer, og hvornår. Dine dokumenter er nemme at administrere, og versionsstyring af filer lader dig gå tilbage til tidligere versioner uden bekymring for, at du vil gå glip af en ændring.

Få mere fra hånden med Google

 
Ikoner for Google Drev-apps

Med Google Drev får du adgang til G Suite, som omfatter Analyse, Sites, Kalender, Docs, Sheets, Slides, Hangouts, Google+ og meget mere. Det er én samlet løsning til optimering af produktiviteten i dit team.

Eksempel på samarbejde via video og opkald i Drev

Jeres indhold får endnu større værdi, når I kan mødes og diskutere det eller vise det til andre. Få forbindelse til resten af dit team, kunder og partnere med flerrettet HD-video, -tale eller -tekst. I kan spare penge og tid på rejser, men I får stadig alle fordelene ved at mødes ansigt til ansigt.

Billede med eksempler på Drev-apps fra tredjeparter

Domæneadministrerede konti kan bruge hundredvis af integrerede apps, så I kan få endnu mere ud af jeres arbejde i Drev – f.eks. DocuSign til digitale signaturer, LucidCharts til diagrammer og Smartsheets til projektstyring.

Vælg et abonnement

Prøv det gratis i 14 dage.

group Bedst til teams

Brug det i dit team. Du kan komme i gang, så snart du angiver mailadresserne for dig og dit team.

Har du allerede en konto? Log ind.

Tak!
Der er sendt en bekræftelsesmail til {[signupForm.emailAddress]}. Tjek din indbakke, og klik på linket for at oprette din Google-konto.
Kan du ikke finde e-mailen? Prøv igen, eller se Hjælp.

Fejlretningsbekræftelse
 • 8 € pr. bruger om måneden
 • Dokumenter, regneark og præsentationer
 • Ubegrænset lagerplads i skyen (eller 1 TB pr. bruger, hvis der er færre end fem brugere)
 • Video- og talekonferencer
 • Privacy Shield-certificeret
 • Forpligtelser vedrørende databehandling
 • Support døgnet rundt alle ugens dage via e-mail og telefon
 • Kontrolfunktioner til sikkerhed, privatliv og overholdelse
 • Team-baseret brugeradministration

domain Bedst til virksomheder

Implementer det i hele virksomheden. Du bliver ført igennem konfigurationen af din virksomheds domæneindstillinger.

Tilmeld min virksomhed
 • 8 € pr. bruger om måneden
 • Dokumenter, regneark og præsentationer
 • Ubegrænset lagerplads i skyen (eller 1 TB pr. bruger, hvis der er færre end fem brugere)
 • Video- og talekonferencer
 • Privacy Shield-certificeret
 • Forpligtelser vedrørende databehandling
 • Support døgnet rundt alle ugens dage via e-mail og telefon
 • Kontrolfunktioner til sikkerhed, privatliv og overholdelse
 • Brugeradministration for hele virksomheden
 • Centraliseret administrationskonsol
 • E-mail til virksomheden med Gmail
 • Smart deling af kalendere
 • Revision og rapportering
 • Vault til eDiscovery, der dækker e-mails, chat og filer

Bruges af millioner af virksomheder, heriblandt: